BmB Project.my – Kursus Bisnes Online & Teknik Pemasaran di Dunia Digital

السلام عليك & SALAM SEJAHTERA
Dah mula atau baru nak mula buat marketing online?

Ramai tahu “BISNES ONLINE” merupakan bisnes paling JIMAT, PANTAS & MUDAH tetapi tidak tahu caranya. Nak tahu caranya?

Lihat Kata Mereka Yang Penah Hadir?

“Alhamdulillah lepas hadiri kelas BMB ini saya semakin yakin untuk buat Fb Ads seperti Fb Ads teknikal yang diajar oleh Abang Sham dan skill copywriting yang Abang Rey ajar yang sebelum ini saya hanya hentam saja buat dan spend duit banyak untuk dapat likes dan share , skrg hanya spend rm10 je saya dah dapat BANYAK share, likes dan pm untuk syarikat pelancongan yang saya bekerja sekarang ! TQ BMB PROJEK7 !”

“Alhamdulillah selepas menyertai kelas BMB ni saya dah tau pic yg sesuai untuk post saya, sy dah nmpm post saya dh improve drpd syok sendiri kpd post yg agak berkualiti dan dpt byk like sampai mencecah 5k… terima kasih abang reyy n the team… saya rasa abg reyy kena buat kelas untuk insta pulak.. sebab sy langung tak tau gune insta walaupun sy ada acc insta”

“Alhamdulillah mmg banyak sgt ilmu yg dpt setelah menyertai kelas BMB ni ….daripa 0 tentang IT dari x tau apa itu page…edit gambar ,dn br bljr2 buat video sendiri selama ni tak pernah buat live video….slps masuk kelas abg Reyy kini sy dh ade page…dh mula bljr post iklan …..terima kasih abg Reyy dn team abg Reyy…kelas BMB ni perlu diteruskan…kelas BMB team Abg Reyy mmg terbaikkkkk…”

Lihat Lebih Banyak Testimoni 
bmbprojet.my/feedbackusahawan

TEROKAI DUNIA PERNIAGAAN DIGITAL BERSAMA USAHAWAN

Marketing Online ni benda keperluan dalam bisnes zaman sekarang. Kalau tak buat kita akan ketinggalan dan ditinggalkan. Lepas tu kalau buat tapi tak belajar sendiri atau hentam-hentam je.. biasanya akan boleh sebabkan kita rugi masa dan duit. Moral pun boleh down kalau buat-buat tak jadi-jadi.

Anda dijemput menyertai Program Usahawan anjuran BmB Project.my yang bertujuan memberi Latihan Keusahawanan Digital  kepada Usahawan Mikro.

APA YANG AKAN ANDA PELAJARI?
  • Mindset Usahawan
  • Channel Pemasaran
  • Teknik Asas Pemasaran
  • Facebook for Business
  • Telegram for Marketing
  • WhatsApp Marketing
  • Copywriting Techniques
  • Close Sale Techniques

“Kejayaan Anda Matlamat Kami”
Kami dalam misi menjadikan 100 Usahawan berjaya melonjakkan jualan dgn pemasaran online.
.
.
Join Group Telegram http://bmbproject/telegramgroup
.
.
Sila join group telegram di atas untuk mendapat makluman tentang kursus dan pertanyaan mengenai kursus yang akan dijalankan.

Bukan berapa CEPAT kita boleh buat DUIT jadi KAYA. Bukan berapa PANDAI kita bercakap. Bukan Berapa BANYAK rangkaian network kita. Tapi berapa lama kita boleh BERTAHAN dalam satu-satu usaha. Itulah “ISTIQAMAH”

LEBIH BANYAK LAGI KISAH KEJAYAAN YANG AKAN KAMI KONGSIKAN DENGAN ANDA. MULAKAN “BISNES ONLINE” ANDA BERSAMA KAMI.

Program BmB Project.my