KURSUS USAHAWAN DIGITAL

TEROKAI DUNIA PERNIAGAAN DIGITAL MENJADI USAHAWAN
Dah mula atau baru nak mula buat marketing online?

Marketing Online ni benda keperluan dalam bisnes zaman sekarang. Kalau tak buat kita akan ketinggalan dan ditinggalkan. Lepas tu kalau buat tapi tak belajar sendiri atau hentam-hentam je.. biasanya akan boleh sebabkan kita rugi masa dan duit. Moral pun boleh down kalau buat-buat tak jadi-jadi.

Anda dijemput menyertai Program Usahawan Anjuran BmBproject.my yang bertujuan memberi latihan keusahawanan digital  kepada usahawan mikro.

“Kejayaan Anda Matlamat Kami”

APA YANG ANDA PELAJARI?
  • Mindset Usahawan
  • Channel Pemasaran Online
  • Online Presence
  • Teknik Asas Pemasaran
  • Pemasaran Facebook 
  • Facebook Page Setup
  • Teknik Penulisan Iklan
  • Facebook Ads Setting
APA YANG AKAN DAPAT DARI PROGRAM INI?
  • Dapat pastikan kewujudan bisnes kita di online utk mula dipasarkan
  • Dapat mengetahui saluran-saluran lain pemasaran online selain Facebook
  • Dapat pelajari cara mudah dan berkesan dalam pemasaran di Facebook
  • Dapat memahami asas mendapatkan jualan dengan Asas Pemasarn
  • Dapat pelajari teknik bagi menghasilkan iklan berkesan
  • Dapat pelajari cara menggunakan Facebook Ads
  • Do and Don’t Tips dan dapat masuk dalam whatsapp group support

“Kejayaan Anda Matlamat Kami”

YURAN KELAS
RM99.00 Sahaja. Jimat banyak. Terhad kepada 50 org Shj.

WhatsApp Admin : www.BmBproject.my/60122981769

SIAPA PATUT HADIR
  • Semua usahawan yang baru nak mula pemasaran online
  • Usahawan yang dah mula pemasaran online tapi hasil sesuam air suam
  • Mereka yang nak tingkatkan jualan sedia ada
  • Usahawan yang ada kedai, ejen, buat servis atau owner produk semua sesuai.
  • Mereka yang serius nak long term dalam bisnes dan nak tingatkan brand
PERSEDIAAN SEBELUM KELAS
  • Kandungan web. Artikel berkenaan busines, artikel mengenai produk atau service berserta gambar.
  • Credit card atau VISA debit card (yang telah aktifkan untuk pembayaran).

“Kejayaan Anda Matlamat Kami”

#rugitakkongsi

 

“Kejayaan Anda Matlamat Kami”
Kami dalam misi menjadikan 10 usahawan berjaya melonjakkan jualan dgn pemasaran online.


Join Group Telegram  http://bmbproject/telegramgroup

 

Sila join group telegram di atas untuk mendapat makluman tentang kursus dan pertanyaan mengenai kursus yang akan dijalankan.